Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@03:29:18 GMT

رکورد بی سابقه تولید شرکت دخانیات ایران پس از ۸ سال

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۵۲۷۰۴

رکورد بی سابقه تولید شرکت دخانیات ایران پس از ۸ سال

شرکت دخانیات ایران در راستای محقق نمودن شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» توانست با تولید ۶۵ میلیون و ۱۱۰ هزار نخ سیگارت در یک روز رکورد شکنی کند. شرکت دخانیات ایران در راستای محقق نمودن شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» توانست با تولید ۶۵ میلیون و ۱۱۰ هزار نخ سیگارت در یک روز، بار دیگر خودباوری و تکیه بر توان داخلی را به منصه ظهور برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد شیخان مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره، با اشاره به این دستاورد، اذعان داشت: بالاترین تولید روزانه سیگارت به برکت اعیاد با سعادت شعبانیه و با اراده کارکنان زحمتکش در هفت مجتمع تولیدی کشور، شکسته شد و میزان تولید جدیدی به ثبت رسید.

وی افزود: بالاترین تولید روزانه سیگارت در شرکت دخانیات ایران در روز دوشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ و با تولید ۶۵ میلیون و یکصد و ده هزار نخ سیگارت به ارمغان آمد.

مدیرعامل شرکت دخانیات، ثبت رکورد تولید روزانه و آغاز صادرات محصولات تولیدی طی هفته‌های اخیر را یک گام استراتژیک و در راستای تحقق شعار سال برشمرد و گفت: ثبت این رکورد ارزشمند، پیام مهم دیگری برای صنعت کشور و بویژه صنعت دخانیات به همراه دارد که با رفع محدودیت‌ها و اصلاح ساختار‌ها و توجه ویژه به نیروی انسانی می‌توان افتخارات کم نظیری را در تاریخ ماندگار این صنعت قدیمی، به ثبت برسانیم.

شیخان خاطر نشان کرد: افزایش تولید در راستای افزایش سهم بازار تولیدات داخلی و جلوگیری از فروش محصولات قاچاق، یک راهبرد اساسی شرکت دخانیات ایران است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شرکت دخانیات ایران توان داخلی محمد شیخان سیگارت شرکت دخانیات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۲۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم روز کارگر در شرکت نیشکر (+عکس)
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • اریک تن باخت؛ ثبت یک رکورد فاجعه و بی‌سابقه در تاریخ منچستریونایتد!
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید