Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد شیخان مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران با دعوت آیت الله دکتر میراحمدی امام جمعه گلوگاه به این شهر سفر کرده و سخنران پیش از خطبه نماز جمعه امروز این شهر بود.

وی پس از شرکت در راهپیمایی روز قدس این شهر در جمع نمازگزاران با اشاره به رشادتها و شجاعت های مردم مازندران در طول تاریخ انقلاب اسلامی گفت: مازندران دیار علویان، سرزمین شیران و سلحشوران انقلابی و هزاران شهید دفاع مقدس است که در دفاع از نظام و انقلاب از جان و مال خود گذشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهاد، مبارزه و مقاومت تنها راه آزادی ملت فلسطین است

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران افزود: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، اسرائیل غاصب از صحنه روزگار محو شدنی است.

شیخان خطاب به جوانان مومن و حزب الهی تصریح کرد: امروز جوانان جبهه مقاومت به نمایندگی از کل مسلمانان جهان اسلام در حال مبارزه هستند و حمایت از انتفاضه آنها، یک تکلیف و ماموریت انقلابی است.

وی با اشاره سخنرانی سردار سلامی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای جوانان فلسطینی در غزه که دیشب به صورت مجازی برگزار شد، گفت: این سخنرانی پیامهای مهمی برای جبهه مقاومت و رژیم غاصب اسرائیل دارد.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران مهمترین پیام این سخنرانی را ادامه مقاومت و مبارزه با رژیم صهیونیستی دانست و گفت: روز قدس که از یادگارهای معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام راحل است، موجب وحدت و نزدیکی امت اسلامی شده است.

شیخان گفت: مقاومت امروز به مرحله ای رسیده که هیمنه پوشالی گنبد آهنین را درهم شکست و ما می بینیم که موشک های جبهه مقاومت ضعف و ناکارآمدی این گنبد را آشکارتر ساخته است.

وی با تاکید بر اینکه جهاد، مبارزه و مقاومت تنها راه آزادی ملت فلسطین است، افزود: با وحدت و یکپارچگی صفوف مسلمانان و حمایت از جهاد، مبارزه و مقاومت، پیروزی را محقق خواهد کرد.

حضور در راهپیمایی روز قدس و حمایت از فلسطین یک فریضه است

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران افزود: من قاطعانه می گویم که عزم و اراده ای که در بین جوانان مبارز فلسطینی و جبهه مقاومت وجود دارد، شکست و سقوط رژیم اشغالگر قدس را حتمی و قطعی کرده است.

شیخان با اشاره به شهادت روزانه جوانان، زنان و کودکان فلسطینی از سوی این رژیم غاصب افزود: قطعاً این جنایات بی پاسخ نخواهد ماند و پایه های لرزان این رژیم با خون جوانان سست تر شده است.

وی با تاکید بر اینکه جهاد و مبارزه تا پیروزی ادامه خواهد داشت، افزود: با درایت مقام معظم رهبری نیروی قدس برای پیشقراولی در مبارزه و جبهه مقاومت بنیانگذاری شد که شهید سلیمانی پرچمدار این عرصه بود.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران حضور در راهپیمایی روز قدس و حمایت از فلسطین را یک فریضه دانست و افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی هیچ بویی از انسانیت نبردند و مبارزه با آنها تا پیروزی باید ادامه یابد.

شیخان با اشاره به شعار دولت آیت الله رئیسی گفت: عدالت، مبارزه با فقر، فساد، ظلم و تبعیض از شعارهای این دولت است و در این فصل جدید همه باید خادم ملت و مردم باشیم.

باید با بومی سازی و توجه به ظرفیت ها و استعدادهای داخل به خودکفایی برسیم

وی در بخش پایانی سخنان خود به نامگذاری سال به عنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: در هفته کارگر قرار داریم و باید قدر دان زحمات این کارگران عزیز باشیم.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران اشتغال را یک موضوع بسیار مهم دانست و افزود: امروز در هر خانواده حداقل یک جوان بیکار وجود دارد و باید با ایجاد ظرفیت سازی برای اشتغال در کشور برای این جوانان فکری کرد و یکی از راههای ظرفیت سازی برای اشتغال حضور در میدانهای تولید است.

شیخان تاکید کرد: باید با بومی سازی و توجه به ظرفیت ها و استعدادهای داخل، به خودکفایی برسیم و از وابستگی رهایی یابیم.

وی خطاب به مردم شهرستان گلوگاه گفت: این منطقه حاصلخیز با حضور کشاورزان زحمتکشی است که صنعت دخانیات در این منطقه ریشه دارد.

نقش دلال های یقه سفید در ممانعت از اشتغال در صنعت دخانیات کشور

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران با بیان اینکه دخانیات صنعتی با قدمت یکصدساله است که ظرفیت های بسیار خوبی دارد، افزود: اما عده ای فرصت طلب، ثروت اندوز و چپاولگر این صنعت را در سال ۱۳۸۱ در قبال طرح فریب با پوشش تولید مشترک، در اختیار کمپانی های خارجی قرار دادند.

شیخان با بیان اینکه این کمپانی ها ۸۰ درصد سهم بازار ما را تصاحب کردند و سرمایه این مملکت را خارج می کنند، تصریح کرد: این تفکر وادادگی است که ما با آن مخالفیم.

وی افزود: تفکری که در سال ۱۳۸۱ پای خارجی ها را به صنعت دخانیات ایران باز کرد، در دولت گذشته آنها را تثبیت کرد و راس رئیس جمهور هم از آنها حمایت می شد.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران به نقش دلال های یقه سفید در ممانعت از اشتغال در صنعت دخانیات کشور اشاره کرد و افزود: دلال های یقه سفید کمپانی های خارجی اگر بگذارند، صنعت دخانیات می تواند ۱۰۰ هزار نفر شغل در کشور ایجاد کند و از خروج ارز و ورود قاچاق به کشور جلوگیری نماید.

شیخان با بیان اینکه متاسفانه عده ای نمی گذارند تا این هدف مهم محقق شود، تصریح کرد: چون منافعشان در آنجاست و می خواهند از این منافع برای خود و بستگانشان استفاده کنند که البته ما نخواهیم گذاشت و این وعده را به شما خواهم داد که با حضور خادمین شما صحنه به نفع ملت تغییر خواهد یافت.

پس از سخنان شیخان، آیت الله دکتر میراحمدی امام جمعه گلوگاه از وی تقدیر و تشکر کرد و گفت: از مدیریت انقلابی و جهادی دکتر شیخان که با رویکردی تحول گرایانه و فساد ستیزی وارد صنعت دحانیات کشور شده، قدردانی می کنیم. همچنین از دیدگاهها و بیانات حماسی و انقلابی دکتر شیخان تقدیر میکنیم.

کد خبر 5478901

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری دخانیات محمد شیخان شرکت دخانیات ایران گلوگاه روز قدس 1401 روز قدس 1401 راهپیمایی روز قدس روز جهانی قدس روز قدس بوشهر کرمانشاه فلسطین ماه رمضان 1401 ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه رژیم صهیونیستی قزوین خراسان رضوی صنعت دخانیات جبهه مقاومت روز قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۰۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: تعطیلی و یا نیمه‌فعال بودن واحدهای صنعتی یکی از چالش‌های حوزه تولید و اشتغال لرستان محسوب می‌شود، موضوعی که موجب شده بسیاری از فرصت‌های شغلی در این استان از دست برود.

در لرستان واحدهای صنعتی بسیاری وجود دارد که روزگاری در نوع خود از بهترین واحدهای اقتصادی در کشور محسوب می‌شدند، اما طی سال‌های گذشته و اخیر به دلیل برخی مسائل و مشکلات این واحدها دیگر آن پویایی گذشته را ندارند و به طور عمده رو به تعطیلی رفته‌اند.

«پارسیلون» خرم‌آباد که همواره از آن به‌عنوان «زخم کهنه» صنعت لرستان یاد می‌شود، سال‌هاست که تعطیل شده است، مجموعه‌ای که کارگران زیادی در آن مشغول به کار بودند و سهم خوبی در حوزه اشتغال و تولید لرستان بر عهده داشت.

متأسفانه این کارخانه بعد از واگذاری به بخش خصوصی دچار مشکلات متعددی شد و همین امر موجب تعطیلی و از کار بیکار شدن بیش از دو هزار کارگر آن شد.

در سال‌های اخیر پیگیری برای احیای این مجموعه صنعتی از سوی برخی از مسئولان لرستان در دستور کار قرار گرفت، یکی از روش‌هایی که برای احیا و فعالیت مجدد این مجموعه در دستور کار قرار گرفت، تبدیل‌شدن آن به منطقه ویژه اقتصادی بود، موضوعی که علی‌رغم وعده‌های مسئولان همچنان عملیاتی نشده است.

امروز معاون اجرایی رئیس‌جمهور از این مجموعه بازدید و بر لزوم تعیین تکلیف این مجموعه تأکید کرد.

سرمایه‌گذار اراده‌ای برای احیای مجموعه ندارد

بهمن جعفری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در جریان بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از این مجموعه، اظهار داشت: بر اساس اعلام کارشناسان با یک بازسازی و از طریق تعدادی دستگاه جدید، امکان تولید در این مجموعه وجود دارد تا به نقطه سربه‌سر برسد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ با حضور رئیس‌جمهوری و سفر دولت سیزدهم به لرستان مصوبه‌ای مبنی بر اینکه بانک‌هایی که طلب از این مجموعه دارند، با شرکت «آتیه دماوند» یک کنسرسیوم تشکیل و نسبت به تأمین منابع مالی آن اقدام کنند تا مجموعه احیا شود، گفت: از طرف دیگر، مجوزی از قبل باتوجه‌به مصوبات مجلس در قالب لایحه‌ای که دولت به مجلس داده بود، تصمیم بر این شد که این مجموعه در بین مناطق ویژه اقتصادی قرار گیرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، ادامه داد: با حضور کارشناسان مجمع تشخیص مصلح نظام، این مجموعه به‌عنوان منطقه ویژه اقتصادی معرفی شد، استاندار وقت و معاونت اقتصادی ایشان بالغ بر ۵۰ جلسه دراین‌رابطه برگزار تا این مصوبه دولت عملیاتی شود.

جعفری، تصریح کرد: تأکید استاندار سابق نیز بر این بود که در صورت احیای این واحد، مجموعه را برای تبدیل به منطقه ویژه اقتصادی معرفی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه شرکت آتیه دماوند ۸۷ درصد سهام این مجموعه را دارد؛ اما اراده‌ای از سوی این شرکت برای احیای مجموعه وجود نداشت، گفت: در این راستا استاندار سابق تأکید کردند که مجموعه به بخش خصوصی واگذار شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، گفت: در راستای واگذاری به بخش خصوصی هم این مجموعه چون تعطیل شده بود و هیچ مجمع‌عمومی سالانه‌ای هم برایش تشکیل نشده بود، فاقد صورت‌های مالی بود، گفت: به همین دلیل برای شرکت حسابرس ویژه انتخاب شد، تمامی دارایی‌ها و بدهی‌های شرکت احصا شد، در نهایت توسط کارشناسان رسمی دادگستری ارزش‌گذاری شد.

مجموعه باید به بخش خصوصی واگذار شود

جعفری، بیان داشت: مبلغ این مجموعه نیز دو هزار میلیارد تومان تعیین شد، دو مرحله مزایده نیز در نیمه دوم ۱۴۰۲ برگزار شد که سرمایه‌گذاران برای آن مراجعه نکردند، این در حالی است که اطلاع‌رسانی به هلدینگ‌های بزرگ، انجمن صنعت نساجی کشور و… صورت گرفت.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ جلسه ستاد تسهیل را برگزار و یکی از بدهی‌های این مجموعه مبلغ ۵۳ میلیارد تومان به تأمین اجتماعی بود که ۲۹ میلیارد تومان تخفیف گرفتند و قرار شد که ۲۴ میلیارد تومان دیگر را تسویه کنند، افزود: از این مبلغ هم دو قسط یک میلیاردتومانی مانده و در صورت پرداخت عملاً دیگر بدهی با تأمین اجتماعی نخواهد داشت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، تصریح کرد: در حوزه مالیات نیز ۱۴.۶ میلیارد تومان بدهی داشت که در ستاد تسهیل مصوب شد و ۱۰ میلیارد تومان آن بخشوده شد و چهار میلیارد ماند که از سوی شرکت آتیه دماوند تسویه شد.

جعفری، گفت: به آب منطقه‌ای هم ۹ میلیارد تومان بدهی داشت که بر اساس مصوبه ستاد تسهیل استان، هشت میلیارد تومان آن معاف و یک میلیارد تومان دیگر آن پرداخت شد، بدهی برق آن هم پرداخت شد.

وی با تأکید تاکید کرد: برخی از بانک‌ها هم از مجموعه طلب دارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه الان این مجموعه در مرحله واگذاری مجدد است، گفت: شرایط واگذاری مجموعه تسهیل و به بخش خصوصی واگذار شود، الان دو بخش خصوصی متقاضی مجموعه هستند.

سرمایه‌گذار باید خودش را اثبات کند

محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور در واکنش به سخنان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، اظهار داشت: برای اینکه سرمایه‌گذار اثبات کند می‌تواند بار سنگین منطقه ویژه اقتصادی را بردارد، اول خودش را ثابت کند و فعالیت خود را آغاز کند، سپس بارگذاری جدید را در این مجموعه انجام دهد.

وی گفت: روشن است که کسی با این شرایط مجموعه را خریداری نمی‌کند، علت آن هم ارزش‌گذاری دو هزار میلیاردتومانی برای مجموعه است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، افزود: نزدیک به ۹۰ درصد سهام این مجموعه از آن بانک صنعت و معدن است، اگر می‌دانستیم این موضوع را، مدیرعامل این بانک را امروز همراه خود می‌آوردیم، تا آن را تعیین تکلیف کنیم.

منصوری گفت: بااین‌وجود به نظرم مشکل مجموعه قابل‌حل است، سهام عمده این مجموعه مربوط به یک بانک است، این بانک، بانک دولت است و ملاحظات حاکمیتی را رعایت می‌کند و قابل‌حل و فصل است.

وی، افزود: با مدیرعامل این بانک در مسیر صحبت خواهم کرد که مشکل مجموعه را حل کنند.

صاحب کارخانه باید تعیین تکلیف کند

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در جریان این بازدید، تأکید کرد: شرکت آتیه دماوند باید دررابطه‌با این مجموعه به‌عنوان سهام‌دار اصلی تصمیم خود را باید بگیرد.

وی ادامه داد: این شرکت باید اعلام کند که می‌خواهد این مجموعه را واگذار کند یا نه دلیل اینکه نمی‌تواند مجموعه را فعال و احیا کند را اثبات کند، اگر نمی‌تواند فعال کند ما باید دنبال بخش خصوصی برویم و راه‌های دیگر را طی کنیم.

استاندار لرستان، تأکید کرد: شرکتی که صاحب کارخانه است و باید تعیین تکلیف کند.

کد خبر 6099474

دیگر خبرها

  • دستور رئیسی برای حل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیسی برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس‌جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • آخرین تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • تیک تاک در مقابل کاخ سفید قد علم کرد
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران