Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف، محمد شیخان مدیرعامل شرکت دخانیات ایران، بعداز ظهر امروز سه شنبه در جمع اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با انتقاد از عملکرد شرکت های چند ملیتی در تصاحب بازار سیگار و نابودی بخش کشاورزی توتون و تنباکوی کشور گفت: کمپانیهای چند ملیتی با ورود خرمن های آماده از کشورهای بیگانه، هیچ نقشی در توسعه کشاورزی و صنعت دخانیات کشور ندارند و تنها سود سرشار این صنعت را به جیب می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید با حمایت جدی از صنعت دخانیات کشور ضمن جلوگیری از خروج ارز از کشور، در راستای ایجاد اشتغال در کشور و حمایت از معیشت کشاورزان گامهای موثری برداشت.

مدیرعامل دخانیات ایران از کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس خواست تا با حمایت‌های خود در راستای  خدمت به کشاورزان و قطع دست دلالان نقش آفرینی کنند.

شیخان سپس از اعضای کمیسیون هفت سوال مطرح کرد که بدین شرح است؛ 

1- چرا صنایع دخانی که جزء پرسودترین صنایع جهان محسوب می‌شود هیچ مزیت و ارزش افزوده‌ای برای کشاورزانِ کشتِ توتون و تنباکوی کشور ندارد و سود سرشار از این صنعت تنها به جیب صاحبان شرکتهای چندملیتی خارجی و دلالان این عرصه می‌رود؟.

2- چرا سطح زیر کشت توتون و تنباکو از 20 هزار هکتار به 2000 هکتار تقلیل یافته است و چه کسانی به معیشت و اقتصاد کشاورزان آسیب زدند و منافع این واردات به جیب چه گروهی رفته است؟!.

3- چرا سهم شرکت دخانیات ایران در بازار مصرف داخل کشور به کمتر از 10 درصد رسیده و کمپانی‌های چندملیتی بیش از 75 درصد بازار کشور را تسخیر کرده اند؟.

 4-چرا شرکت های چند ملیتی آمریکایی، انگلیسی، ژاپنی علی رغم سود سرشار از بازار داخلی ایران، هیچ تعهدی نسبت به عرصه کشت توتون و تنباکو نداشته و علی رغم وجود بخشی از مواد اولیه توتونی موردنیاز آنها در کشور، مبادرت به واردات بی رویه خرمن های توتون آماده از خارج می‌نمایند؟.

 5- چرا قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه و مالیات بر ارزش افزوده، در راستای منافع شرکت‌های چند ملیتی تنظیم شده است؟.

6- چرا پس از شکل‌گیری مرکز نظارت بر صنعت دخانیات، بخش کشاورزی آن کاملا رها شده و وزارت جهاد کشاورزی و مرکز نظارت بر صنعت دخانیات، هیچ گونه سیاست مشخصی نسبت به چگونگی تعامل با کشاورزان و برنامه‌های متناسب با آن را ندارند؟.

7- چرا سیاستگذاریها و قوانین صنعت دخانیات کشور که می بایست در راستای کاهش مصرف سیگار و مبارزه با قاچاق دخانیات پیش میرفت، امروز نه تنها این دو مساله کاهش پیدا نکرده بلکه موجب حضور و توسعه فعالیت شرکتهای چندملیتی شده و در عمل به اشتغال و عرصه کشاورزی داخلی آسیب و منافع کمپانی های چندملیتی و کشاورزان خارجی تامین شده است؟.

در ابتدای ابن جلسه برخی از اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس از جمله محمد جواد عسگری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، ابراهیم نجفی نماینده آستانه اشرفیه، منصورعلی زارعی نماینده ساری، رحمت نوروزی نماینده علی آباد کتول و پرویز اوسطی نماینده قروه دیدگاههای خود را بیان کردند.

نمایندگان مجلس ضمن تقدیر و تشکر از رویکرد جدید شرکت دخانیات ایران و مدیرعامل دخانیات گفتند: کارهای خوبی در دخانیات ایران آغاز شده و آینده خوبی برای دخانیات ترسیم شده بنابراین حمایت از این شرکت لازم و ضروری است.

منبع: الف

کلیدواژه: کمیسیون کشاورزی دخانیات ایران چند ملیتی صنعت دخانیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۰۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسین احمدی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به تاکید و دستورات ویژه مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی در خصوص عمل به مسئولیت‌های اجتماعی اظهار کرد: در تلاش هستیم با اجرای یک برنامه زمانبندی دقیق پروژه تعمیرات اساسی پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان را به نتیجه برسانیم.

وی ادامه داد: مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران وجود پلاژی با امکانات مناسب را حق مسلم ساکنان جزیره خارگ می‌داند و در خصوص تسریع در فرایند اجرای پروژه دستورات ویژه ای صادر کرده است.

سرپرست مدیریت عملیات عمومی شرکت پایانه‌های نفتی افزود: در پلاژهای شنا غریق نجات‌های باتجربه و توانا حاضر خواهند بود تا از بروز خطرات احتمالی غرق شدن جلوگیری نمایند موضوعی که موجب ایجاد فضایی امن و مطمئن جهت ثبت لحظاتی آرامش‌بخش و لذت‌بخش خواهد شد.

احمدی گفت: طبق برآوردهای انجام شده، اجرای این پروژه در مدت زمان ۶ ماه و با بودجه‌ی قریب به ۳۰ میلیارد ریال انجام خواهد شد.

کد خبر 6097768

دیگر خبرها

  • توجه به کشاورزی نیاز امروز کشور است
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • ببینید | شعار مرگ بر اسرائیل در حیاط خلوت صهیونیست‌ها
  • مشهد قطب آجیل ایران می‌شود
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • تقدیر از سکوبان پاک‌دست ایستگاه متروی تختی اصفهان
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود